Ischias

Hॆअआॆअft/Bॆअआॆअcken

Smärta i höft och/eller i bäckenet kan bero på många orsaker, allt från en ökad spänningsgrad, stram muskel, försvagad bål/rygg-muskulatur, eller stelhet till överrörlighet besvär från leder och nervinklämning. För att framgångsrikt kunna behandla ett smärttillstånd i höften är det viktigt att ta reda på vad det är som orsakar din smärta innan man lägger upp behandlingsplanen eftersom det ser så olika ut från fall till fall.

Oavsett om det visar sig att ditt behov enbart består av manuella behandlingar, specifik träning eller både och är det av stor vikt för din återhämtning att behandlingen är individuellt designad utifrån dina mål och dina förutsättningar. Vad är det du vill uppnå - köra Vasaloppet, ta långpromenader, rida eller börja dansa igen?

Alla behandlingar inleds med en genomgående undersökning där vi lyssnar på din berättelse och tar reda på symptomen, undersöker med hjälp av ortopediska manuella tester och slutligen ställer en diagnos. Vi lägger sedan upp en individuell behandlingsplan och i mån av tid erbjuds även en manuell behandling. Allt detta gör vi under ditt första besök hos oss som vi kallar för nybesök.

Välkommen!